Aluminium tuinkamers en overkappingen
geheel naar wens te realiseren.
Maar wat wens je?

Tuinkamers

Een tuinkamer is in wezen een overdekte ruimte in je tuin die meestal is voorzien van glazen wanden. Het kan worden aangebouwd aan je huis, een apart gebouw zijn of zelfs een serre. Het ontwerp van de tuinkamer kan variëren, afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren en de beschikbare ruimte. Sommige tuinkamers hebben een eenvoudig ontwerp met rechte lijnen, terwijl andere juist een meer decoratieve en uitbundige stijl hebben.

Benieuwd naar de creaties van onze klanten, klik dan snel door voor meer voorbeelden.

Glazen schuifwand

Een van de belangrijkste voordelen van glazen schuifwanden is de mogelijkheid om de ruimte naar wens te openen of te sluiten. Met een soepel glijmechanisme kunnen de panelen eenvoudig worden verschoven, waardoor een volledige opening wordt gecreëerd en binnen- en buitenruimtes naadloos in elkaar overvloeien. Dit is vooral ideaal tijdens warme zomermaanden wanneer u wilt genieten van een verkoelend briesje en een panoramisch uitzicht op de omgeving.

Screens

Screens zijn een innovatieve oplossing voor het reguleren van natuurlijk licht en het creëren van een aangename sfeer in zowel serres en tuinoverkappingen als woningen. Deze geavanceerde systemen maken gebruik van elektrische motoren zodat deze via een schakelaar te bedienen zijn. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en materialen, waardoor ze kunnen worden aangepast aan de specifieke esthetiek van een woning.

Zonwering

Een van de belangrijkste voordelen van elektrische zonneweringen op daken is de mogelijkheid om de hoeveelheid zonlicht en warmte die de tuinkamer of de woning binnenkomt te regelen. Met een druk op de knop kunnen gebruikers de zonneweringen verstellen en zo de gewenste hoeveelheid licht en schaduw bepalen. Dit helpt om de temperatuur binnen comfortabel te houden en vermindert de behoefte aan airconditioning, waardoor energiekosten worden bespaard.

Vloeren & vlonders

Bij het ontwerpen van een tuinkamer is de keuze van de vloer een belangrijk aspect om rekening mee te houden. De vloer van een tuinkamer moet duurzaam, weerbestendig en stijlvol zijn. Dat is dan ook de reden waarom wij leverancier zijn geworden van TREX. Deze composiet vloerdelen zijn in verschillende uitvoeringen te verkrijgen zodat iedereen zijn of haar eigen buitenruimte geheel kan vormgeven.

Rolluiken

Rolluiken zijn een populair en veelzijdig element in de wereld van woninginrichting en beveiliging. Ze bieden tal van voordelen, variërend van bescherming tegen de zon en privacy tot extra veiligheid en energiebesparing. Of je nu op zoek bent naar een praktische oplossing voor je huis of gewoon een vleugje stijl wilt toevoegen, rolluiken zijn een uitstekende keuze.